ATLANTIC FLOATS DENMARK

Atlantic Floats Denmark a/s (sammen med Neptun Plast A/S) er en fusion af flere gamle kendte Skandinaviske producenter og brands af trawlkugler/trawl floats: Iceplast (Sæplast), Panther (Neptun Plast) og Utzon (Atlantic Trawl Floats) og Nokalon floats. Knowhows fra alle disse kendte brands og virksomheder, de er for mange år siden blevet samlet under et tag, hvilket er stærkt medvirkende til, at Atlantic Floats Denmark A/S kan præsentere trawlkugler af højeste kvalitet, som er udviklet og tilpasset kundernes behov gennem årtier! Vi er fortsat i konstant udvikling, både hvad angår nye produkter samt produktionsteknologier, hvor også miljø og arbejdsmiljø er fokusområder!

Atlantic Floats Denmark A/S i dag blandt verdens største, hvis ikke den største, producent af trawlkugler til Fiskeri, Akvakultur og Offshore projekter. Vi producerer og tilbyder en bred vifte af forskellige typer og størrelser Trawlkugler / Floats, designet til dybder fra 300m til imponerende 3.200m, som dækker de fleste behov indenfor Fiskeri- og Offshore industrien:

  • Runde floats med centerhul
  • Ovale floats
  • Floats med ører
  • Runde Net floats (uden hul/øjer)
  • Floats med sidehuller
  • Flyderinge/Garnringe
  • Bobbins

Alle floats er fremstillet til den højeste standard af håndværk og kvalitet, udviklet gennem årtier i tæt samarbejde med fiskere og net-producenter. Produkterne produceres i de bedste råmaterialer på højteknologiske sprøjtestøbemaskiner, og efterfølgende samlet på avanceret svejseudstyr.

Produktionsprocessen sikrer vores trawlkugler og floats en topkvalitet med følgende fordele:

  • super tæt
  • maximal slagstyrke
  • imponerende arbejdsdybde og opdrift

Vi er stolte og beæret af at være den foretrukne leverandør og samarbejdspartner til fiskeindustrien rundt i hele Verden, en anerkendelse vi vil kæmpe for at bibeholde og udvikle!

Atlantic Floats Denmark A/S og Neptun Plast A/S er ikke kun interessante virksomheder for vores kunder og partnere. I 2021 blev vi opkøbt og en del af det børsnoterede selskab SP Group A/S, som driver virksomheder og produktioner inden for stort set alle plast-teknologier rundt i hele Verden. Vi kunne ikke forestille os en bedre eller stærkere partner, de er med til at styrke vores position på alle parametre! Læs mere om SP Group på: www.sp-group.dk

Foruden Trawlkugle og Floats, så producerer og tilbyder vi en lang række andre produkter til fiskeriet, bl.a. Kurve, Spande, Netringe/Garnringe, Bødenåle, Spinnere m.m.! Derudover, så har vi et tæt samarbejde med vores søsterfirma, DAN-FENDER, som producerer en lang række produkter af Fendere og Bøjer, der i stor stil også bruges i Fiskeri- og Offshore sektorerne. Det hele er præsenteret her på vores hjemmeside – God fornøjelse.